2008-06-19
哈哈哈哈!同是OR局一打人去左小店食甜品感覺真幸福,因為未試過點咁多甜品的!首先要多謝食友的手信^^!!!!!首先"痴"了點咸食的~第一次食炸蘑菇,不錯!是新鮮蘑菇呢! 通常d小餐廳都係用罐頭的,怕怕~羊肉薯皮食小小是不錯的,因為個人不太好羊春卷已經沒有mood 食了,因為要食甜的~~~~Dessert 一到,大家都興奮都尖叫,好有趣~ 好似發現到鑽石咁 掛住影相都未食首先食 cat cake, 超好味~勁濃的,簡直唔捨得咬,要o係口裡溶掉一樣!!!!我諗我食左 1/3 件!!!心太軟是晚萬眾矚目不過又令食友們失望的東東~我覺得...還好吧!合桃批,一般啦,不太欣賞,因為不太好一D "鞋口"要咀嚼的批餅蘋果酥配雪糕,唔講唔知原來有蘋果!酥皮唔香又唔夠鬆,麻麻Tiramisu 都是一般的貨式,朱古力粉太薄my favourite Creme burlee, 可惜唔夠香滑,我還是比較掛念cha**** bro** cafe 的~ 有vanilla seed 的 creme burlee!芒果拿破侖~嘩,原來我冇食到呀 >_<薑味疏乎厘,只食到是微微的薑味,沒什特別天鵝puf
一打人去左小店食甜品
感覺真幸福,因為未試過點咁多甜品的!
首先要多謝食友的手信^^!!!!!
首先"痴"了點咸食的~
羊肉薯皮食小小是不錯的,因為個人不太好羊
春卷已經沒有mood 食了,因為要食甜的~~~~
掛住影相都未食
蘋果酥配雪糕,唔講唔知原來有蘋果!酥皮唔香又唔夠鬆,麻麻
Tiramisu 都是一般的貨式,朱古力粉太薄
芒果拿破侖~嘩,原來我冇食到呀 >_<
薑味疏乎厘,只食到是微微的薑味,沒什特別
天鵝puff 好硬又冇味,只食了半個;不過賣相又真係幾靚o既!
我諗我會再來試咸食o既
下次會番撻 cat cake 啦^^
今次真的好開心,不過嘈到其他食客,o係度講聲唔好意思