4K
2010-09-15 91 浏览
(前言请睇葵芳争鲜外带寿司食评)寻晚(14-9-2010 Tue)o系女友T屋企食预先庆祝我o既生日晚饭,见男友买o既寿司都唔算少,由T发板话事o系呢o度叫咩o野食啦.佢叫o左一个普通批o既超级至尊,一个海鲜阔条面同两个磨菇忌廉汤.叫完后我o地边食寿司边等,o岩o岩同T讲要等15分钟,点知就送到o黎喇,真系快.我接手攞,哗!啲o野好热o架!T唔饮汤畀o左我同男友饮,一人一碗,忌廉汤仍保持一贯水准啦,但料好少.而超级至尊呢,我好耐冇食呢个喇,T话好钟意食呢个,因为最多料系佢.我见到o既有橄榄,辣肉肠,洋葱.食落,真系同其他pizza同啦,呢个特别好食呢.最后系海鲜阔条面,见到有虾,其他o既我冇留心睇.食落,唔知系咪太多芝士?好漏呀!我o地每人食一啲都即刻饱晒,夹硬食埋三件寿司,最后都食剩一件pizza畀我9月16日带返工做lunch.其实唔知几钱,我谂$150.00o挂.
(前言请睇葵芳争鲜外带寿司食评)

我接手攞,哗!啲o野好热o架!

其实唔知几钱,我谂$150.00o挂.
2010-09-14
等候时间
15 分钟 (外卖送餐)
$50.00 (晚餐)
庆祝纪念
生日