2019-10-30
燒肉放題、日式放題2🈴1 ‼️今晚同朋友來這間有刺身又有燒肉放題gathering 😍 佢話生日要食好D! 食了唔錯👍🏻 ..放題位置:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️佐敦地鐵站A出口轉彎的一條街口,非常方便!第一感覺:⭐️⭐️⭐️⭐️樓底高、充滿日式裝潢、座位寬敞,不似其他旺角放題店..時間:⭐️⭐️⭐️2.5小時任食,都剛好夠,長多半小時會更好!..食物:⭐️⭐️⭐️⭐️每枱奉上🔸一盤大刺身拼盤,包括有鮮甜海膽、大粒帶子、油甘魚!每枱按人數送上一盤!🔸每2位送波士頓龍蝦🦞1隻🔸4位更送喜之次鮮魚🔸仲有一盤高級燒肉拼盤,有不同部位的牛肉..未點放題紙的食物已滿枱都係😂🤤😍放題選擇:⭐️⭐️⭐️⭐️#超過60萬款食品任你食!🤩🍣 刺身有5款,全部按數量送上,沒有雪味, 鮮味🥩燒肉有多達15款,和牛西冷、和牛肉眼、骨付雞肉腸、手羽(雞翼)😋😋😋 還有天婦羅🍤、沙律🥗、小食、椒鹽燒、蔬菜🥬..飲品和甜品:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️款式之多又一驚喜位!有雪櫃任你飲多款罐裝飲品,另外仲有得紅、白酒、梅酒、清酒🍶、柚子酒..幾款蛋糕、布甸以及有 Movenpick雪糕供應👍🏻..
放題位置:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
佐敦地鐵站A出口轉彎的一條街口,非常方便!
第一感覺:⭐️⭐️⭐️⭐️
樓底高、充滿日式裝潢、座位寬敞,不似其他旺角放題店
時間:⭐️⭐️⭐️
2.5小時任食,都剛好夠,長多半小時會更好!
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
每枱奉上
🔸每2位送波士頓龍蝦🦞1隻
🔸4位更送喜之次鮮魚
🔸仲有一盤高級燒肉拼盤,有不同部位的牛肉
未點放題紙的食物已滿枱都係😂🤤😍
放題選擇:⭐️⭐️⭐️⭐️
#超過60萬款食品任你食!🤩
🍣 刺身有5款,全部按數量送上,沒有雪味, 鮮味
還有天婦羅🍤、沙律🥗、小食、椒鹽燒、蔬菜🥬
飲品和甜品:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
幾款蛋糕、布甸以及有 Movenpick雪糕供應👍🏻