2022-10-24
💭之前呢間鋪頭剛剛開既時候,見到好多人黎打卡,所以想試左一段時間。綜括而言成個餐係幾抵食,我地揀左個套餐加埋一都300蚊有找。但係值得注意既地方係餐廳油煙味都幾重、通風可以有改善既地方~🌸海鮮拼盤🌟🌟🌟我地揀完set 之後呢,因為我地揀左有海鮮既set,落完單餐廳就比左碟海鮮我地燒,整體d 海鮮都ok 亦好多多選擇👍👍👍🌸自助串燒雪櫃 🌟🌟🌟🌟可以出去揀自己中意食既串燒攞翻位燒,作為雞翼控揀到有咁多款雞翼揀就攞曬黎試,d 雞翼都好好味👍👍👍👍👍🌼呢度好多醬料同配料比大家燒肉點黎食或者加埋落去燒,可以慢慢試曬唔同口味既調味料❤️❤️❤️❤️d 蜜糖好貼心有用紙兜做蓋,免得d 昆蟲仔跌左落去。💭呢間餐廳係用gas 爐,所以食完之後油煙留係身體上面既味道會比一般燒肉店濃,如果大家去食既話就儘量唔好揀著吸味既衣物去啦~
🌸海鮮拼盤🌟🌟🌟
🌸自助串燒雪櫃 🌟🌟🌟🌟