2017-10-20 27 浏览
經過尖沙咀山林道見到有間西還落地玻璃,入面地方唔太大!但見到有個2人前既 menu, 非常抵食!所以就入左食個晚餐!芝士煙肉焗扇貝~餡料勁多!扇貝唔會乾身幾鮮味加上有芝士煙肉配襯,幾正既小食巴拿馬沙律~沙律菜夠哂多,而且非常清爽!加上有d芝麻醬汁更特顯層次感香煎帶子海鮮蕃茄意粉。份量真係超大份~絕對夠哂食!蕃茄醬汁入哂味!酸酸甜好味道~意粉質地剛好幾有咬口!料方面有青口,蜆,魚肉,蝦,帶子,勁豐富!各樣都做得不錯香草烤羊架,有d得意既配菜!紅火龍果超甜好味。羊架有4枝~肉質鮮嫩配上薄荷醬更好味。更要一提係男店員非常細心!我唔覺意將食物跌左落條褲到。。。。佢竟然細心地知道!給了我紙巾!他可謂一眼關七服務非常好

芝士煙肉焗扇貝~餡料勁多!扇貝唔會乾身幾鮮味
加上有芝士煙肉配襯,幾正既小食

服務非常好