2023-11-08 104 浏览
爸爸放假齊齊送仔仔返學🏫,送完出旺角整野,整完爸爸提議食放題,近近地去左「御滿屋日本料理」。塔lift上去餐牌有A,B,C,D餐,我哋㨂左經濟👍又實惠既A餐,$238一位再加一 。行入去見到少量自取的熟食區,估吾到仲有爆谷機🍿,仔仔見到實開心死。再行入啲就有一排飲品🥛同甜品🍰柜,坐位非常闊落,餐廳係用qr落單,每樣食物有晒分類同圖片,非常方便清晰。老公當然第一時間揀刺身食,新鮮鮮甜,而我都係熟食為主,好多野想食,所以每樣叫小小就咩都可以試,原來仲有得免費食「榴槤」,仲有得㨂燒定吾燒,吾覺意食左3舊,大家都食得好滿足😋😍。最尾叫左一粒“椰汁流心球”,幾好食幾特別,想再食但己經好飽了📍御滿屋日本料理📌旺角彌敦道655號胡社生行1樓#旺角必食 #旺角餐廳 #旺角好去處 #旺角美食地圖 #餐廳推介#假日好去處#ilovefood #hkfood #香港美食 #美食推介 #美食日記 #御滿屋 #放題 #日本料理 #旺角 #日本菜 #御滿屋日本料理 #superiormanya

📍御滿屋日本料理
📌旺角彌敦道655號胡社生行1樓