2020-06-19 186 浏览
🥘🥘🥘[倫哥尊尚火鍋私房菜] ———————————————————————————最近想食雞煲 但又唔想比人限時咁 就發現左呢間無限時 仲可以任加雞簡直滿足晒我地呢啲大胃王嘅心願重點仲要只係$198 見到都有啲心動🤤但通常呢個價就感覺會有啲伏 食落發現都唔差 ——————————————————————————— 🐥🐥🐥[雞煲]雞煲揀左bb辣 對於唔係好食得辣 又想要啲味嘅人可以揀bb辣炒雞煲建議可加牛柏葉 魷魚落去 當入左味會好好食🤓店員都會好用心講解點食 同等幾耐調味係足夠 食落幾過癮 幾開胃 但食耐左 雞肉有啲油膩 所以要食快啲 ..🦐🦐🦐[海鮮拼盤]有海蝦 鮑魚 青口 蜆等等食落都比較新鮮 ..🍡🍡🍡[芋泥包心貢丸]原本都唔知係有芋泥係到 咬左一半之後發現到都幾驚喜😂😂都好特別 同配搭得唔錯😛 ..🥘🥘🥘[酸菜湯]食完雞煲 就可以打邊爐 店員會幫你拎走曬啲雞 先落湯底 值得一提係佢個酸菜湯底 唔似得出面嘅湯底食落好淡而佢真係有好多酸菜 就係去到第五 六轉 個酸菜味道仲係到🤓🤓 值得一讚 ——————————————————————————— 總括而言 環境夠大 服務都唔錯 上
最近想食雞煲 但又唔想比人限時咁

雞煲建議可加牛柏葉 魷魚落去
當入左味會好好食🤓
店員都會好用心講解點食 同等幾耐
調味係足夠 食落幾過癮 幾開胃 但食耐左
雞肉有啲油膩 所以要食快啲 .

🦐🦐🦐[海鮮拼盤]
有海蝦 鮑魚 青口 蜆等等
食落都比較新鮮 .
🍡🍡🍡[芋泥包心貢丸]
原本都唔知係有芋泥係到
咬左一半之後發現到都幾驚喜😂😂
都好特別 同配搭得唔錯😛 .
🥘🥘🥘[酸菜湯]
食完雞煲 就可以打邊爐
店員會幫你拎走曬啲雞 先落湯底
值得一提係佢個酸菜湯底 唔似得出面嘅湯底食落好淡
而佢真係有好多酸菜 就係去到第五 六轉
個酸菜味道仲係到🤓🤓 值得一讚 ——————————————————————————— 總括而言 環境夠大 服務都唔錯 上菜時間快 食材種類多
而自取區 全部有雪櫃雪住 唔驚放太耐會唔衛生
以呢個價錢嚟講 真係幾吸引 實係可以一試
要講缺點應該係全自取 拎野食會煩啲
仲有拎炸魚皮同響鈴近門口 有啲感覺唔好 ——————————————————————————— 倫哥尊尚火鍋私房菜 (佐敦)
佐敦佐敦道26號E 2樓
@foodie_sumh