今日lunch又去左通菜街搵食😋最近通返關,條街又多咗人,商店食肆陸續開張,而呢間滿滿丼都係其中一間😀日日見佢哋都係坐滿人因為食物質素唔錯,價錢又經濟☺️最平$19就有個牛肉飯🤩🤩🤩係呀,我無講錯$19有碗牛肉飯🥳🥳🥳今日同同事點左兩個飯餐及幾款小食飲品,埋單$200有找🥳🥳鰻魚牛肉丼鰻魚焦香無骨,肉質彈牙又夠軟淋,而且又大件👍至於牛肉嫩又入味,配埋日式珍珠飯及醬汁零捨好味🤤帆立貝牛肉丼本身喺度猶豫要帆立貝定係豬軟骨,最後決定試吓帆立貝👍估唔到真係唔錯,帆立貝爽口彈牙,加埋牛肉Juice多汁,仲有丼飯配埋嘅黑松露雜菇,勁香勁惹味👍🥳😋小食海蝦中華沙律海蝦同中華沙律都係跟餐點,每款都係加幾蚊超級抵食,特別適合我呢啲鍾意食多幾款嘅人🤤🤤雞翼蜆肉湯芝士年糕見佢啲小食咁抵,散叫都係$10-25左右,我又揀多幾款🤭芝士年糕真係幾時食都咁正👍飲品因為轉左跟餐+18就可以跟一款小食及飲品,我地揀左忌廉溝鮮奶及茶😝真係座無虛席咁滯📌滿滿丼 (旺角)旺角通菜街1M-1T號華發大廈地下D號舖#抵食丼飯 #滿滿丼 #牛肉飯 #抵食推介 #旺角美食 #推介美食 #平價美食 #旺角女人街 #旺角通菜街美食 #日

今日同同事點左兩個飯餐及幾款小食飲品,埋單$200有找🥳🥳

蜆肉湯

芝士年糕

飲品
真係座無虛席咁滯

📌滿滿丼 (旺角)
旺角通菜街1M-1T號華發大廈地下D號舖

#抵食丼飯 #滿滿丼 #牛肉飯 #抵食推介 #旺角美食 #推介美食 #平價美食 #旺角女人街 #旺角通菜街美食 #日式當飯 #japanesefood #yummy #mk #teamhappyfoodies
2023-02-01
午餐