2023-10-20
大將上個月中推出咗爆膏大閘蟹+安格斯牛小排150分鐘放題,套餐包括無限享用爆膏大閘蟹、Prime牛肩肉、海鮮同其他火鍋配料等。150分鐘唔會食得好趕,而且大閘蟹上得好快唔會拖時間。爆膏大閘蟹+安格斯牛小排150分鐘放題 $498🌟湯底每位都可以自選一款湯底,我地要咗蕃茄湯同雞白湯🌟大閘蟹入座後會先上4隻大閘蟹,食完之後可以再追加,因為叫完上得好快,店員都會建議食完先叫,咁就唔驚放到凍咗。大閘蟹唔算好大隻,但蟹盖同蟹身都幾多蟹膏,今日食呢幾隻都有白膏,蟹膏黏口,鮮味十足,仲可搭配各款火鍋食材一同享用。不過呢到並沒有提供薑茶俾食大閘蟹既客人,少少不足既位🌟肉類任食肉類有嚴選Prime牛肩肉、特選美國牛肩肉、滑牛肉、牛胸爽、一口牛肉粒、麻辣滑牛肉同豬牛雞肉等。另外每位都會送一份和牛胸腹眼+安格斯牛小排。安格斯牛小排油脂豐富,肉質較軟滑。Prime牛肩肉油花冇安格斯牛小排咁靚,但都幾滑身同腍。🌟海鮮杭州黑魚片、水魷魚、花膠、沙白等。黑魚片夠滑都幾好食🌟自助區其他火鍋配料、蔬菜、甜品、飲品同醬料都可以係自助區自取
爆膏大閘蟹+安格斯牛小排150分鐘放題 $498
🌟湯底
每位都可以自選一款湯底,我地要咗蕃茄湯同雞白湯
🌟大閘蟹
🌟肉類
🌟海鮮
杭州黑魚片、水魷魚、花膠、沙白等。黑魚片夠滑都幾好食
🌟自助區
其他火鍋配料、蔬菜、甜品、飲品同醬料都可以係自助區自取