2015-09-05 3638 浏览
.............Ganga's 印度 自助餐 $148👍👍👍👍 (5分满分).............其实呢 我都几中意印度菜👳我好中意浓味同香料既野😊😀👉👉148黎讲 吾算贵 价钱公道😛👉👉因价就货 所以选择原来不多🙈但我应该是okay的😀反正有我最爱的咖哩🍛👉👉地点:不能话近不能话远😂因为我吾太识中环路 虽然去过无数次兰贵坊 附近食饭😏😏但依然吾识路😤😂😂加上劲大雨 加上佢系地库 有点难😜共有3种咖哩1种饭1种湿饭2种小食2种酱汁2个沙律选择👉虽然咁讲好似好多 但份量吾多 而且算小 👉#沙律 :吾知乜乜捞黄豆 无乜味道 加落饭到比较好👉#沙律 :未熟既洋葱加青椒 可以加酱食 😂依个吾得👉#青豆酱 :几难食 不过一人世物一世 乜都要试下😛👉#奶酪酱 :比较好 酸酸地 但若果佢变左 我地都吾知🙈👉#炸薯仔 👍👍👍👍:但我吾sure系乜🙈但我觉得几好食 我最爱炸物 可惜不热😡食左8旧😦本身满心欢喜有春卷 点知无👉#辣鸡腿 👍:真系辣到妈妈咁😱😱但我食得落🙈朋友话好辣食吾到😂但我食到8旧 因为细细只 不过d肉好鞋👉#薄饼👍👍👍👍 :我最爱的印度薄饼好好食! 有二种 葱油个种比原味
.............
.............

其实呢 我都几中意印度菜👳我好中意浓味同香料既野😊😀

👉👉148黎讲 吾算贵 价钱公道😛

😜共有3种咖哩1种饭1种湿饭2种小食2种酱汁2个沙律选择

👉#沙律 :未熟既洋葱加青椒 可以加酱食 😂依个吾得

👉#青豆酱 :几难食 不过一人世物一世 乜都要试下😛

👉#奶酪酱 :比较好 酸酸地 但若果佢变左 我地都吾知🙈

👉#薄饼👍👍👍👍 :我最爱的印度薄饼好好食! 有二种 葱油个种比原味正😛吾点咖哩都食得 但会有点不满足

👉#咖哩鸡 👍👍: 咖哩味其实3种都差吾多 都系d香料劲到无有人既咖哩 不过不辣😏鸡好多嫁 但有d好鞋 睇你好无彩

👉#咖哩牛👍👍👍👍👍 :🐂推介💕好好食 我指牛 因为佢用牛腩好鬼淋 我吞左15旧😂仲旧旧都大大旧

👉#咖哩杂菜 👍: 🍃此款其实吾多咖哩 菜有#双色#西兰花 我至爱😍😙仲有椰菜等等

👉#咖哩饭 👍👍:🍛有点像湖仔同意大利饭既咖哩饭 不太辣 甜甜地

👉#香料饭 :🍚好明显用黎捞饭既 朋友吾中意 但依间已经香料味吾劲 我食#印尼 餐厅 #元朗#蓬莱咖哩屋 个d更难顶😂

👉👳印度服务员可能有自己的风格 服务认真麻麻地😂😂😂叫佢比水 又啤一啤你咁 我话我book左台 佢大大声叫我stand here wait 👤👤👤
2015-09-02
等候时间
5 分钟 (堂食)