2009-08-02
我食o既係宵夜buffet, 晚上10:00 - 12:00其實之前嚟食過幾次lu, 係貪佢座得舒服多過啲嘢食隔了大半年再嚟, 感覺食物選擇好像多了三文魚刺身依然新鮮, 供應亦好足今次去仲多咗龍蝦仔, 蝦同青口龍蝦仔個人其實唔太好, 好睇唔好食, 不過都食咗一隻, 好新鮮青口一般啦, 好大粒, 不過略淡沙律醬汁選擇多, 配料新鮮, 不過個人唔太好熱盤好一般, 味道亦不太出色, 個人不是食肉獸, 所以好多味都淨係得個睇字, 冇試到淨係試咗個魚, 好鞋......最好算係串燒同雞肉腸囉, 夠即叫即整嘛中式點心都ok o既, 不過好易飽肚, 宜一粒起兩粒止甜品我記得以前係朱古力噴泉, 唔知幾時變咗榛子完全唔ok囉, 太浠, 而且得個甜字仲要冇咗士多啤梨, 淨係得番棉花糖, 但啲cake都仲好有水準雪糕以前係杯裝haagen daz任攞的, 依家只有movenpick不過其實好食o既, 不過感覺冇咁抵囉~~最後不能不講啲麵包, 因為有焗爐, 整番熱之後搽牛油好好味雖然好飽肚, 但都要食番舊連加一$140位, 好抵又講唔上不過叫座得舒服, 間唔中嚟吓都ok o既
其實之前嚟食過幾次lu, 係貪佢座得舒服多過啲嘢食
隔了大半年再嚟, 感覺食物選擇好像多了
三文魚刺身依然新鮮, 供應亦好足
今次去仲多咗龍蝦仔, 蝦同青口
青口一般啦, 好大粒, 不過略淡
沙律醬汁選擇多, 配料新鮮, 不過個人唔太好
淨係試咗個魚, 好鞋......
最好算係串燒同雞肉腸囉, 夠即叫即整嘛
中式點心都ok o既, 不過好易飽肚, 宜一粒起兩粒止
甜品我記得以前係朱古力噴泉, 唔知幾時變咗榛子
完全唔ok囉, 太浠, 而且得個甜字
不過其實好食o既, 不過感覺冇咁抵囉~~
最後不能不講啲麵包, 因為有焗爐, 整番熱之後搽牛油好好味
雖然好飽肚, 但都要食番舊
連加一$140位, 好抵又講唔上
不過叫座得舒服, 間唔中嚟吓都ok o既