元朗国既平价鸡煲超平 超好食 ๏ ⌔̮ ๏ 依加睇完啲相都想再食多次呀总共有44个𩠌可以任食 有啤酒 樽装茶同罐装饮品任饮(有我最爱既凉粉爽 饮左起码7罐 (Ф∀Ф)糖份超标呀)同行有几个大食既男仔想叫多半只鸡食 问店主几钱 店主好好好好好人 (*≧∀≦*)免费加左半只鸡比我地食虽然话2小时放题 但我地食多过2个钟都无赶我地走 keep住食点𩠌纸每次只可以✔️10样 不过每次黎既份量都唔一样 例如我地order左几次粟米 有时黎2旧 有时黎4旧 其实都唔知店家既standard 每次系摆几多食材比客人 ʕ◉ᴥ◉ʔ但我地同行7个人都食到饱饱锦走 钟意佢够平 钟意佢有人情味 钟意坐outdoor大排档既风味(如果太暗 店家会放枱灯比客人用 够晒体贴)

元朗国既平价鸡煲

超平 超好食 ๏ ⌔̮ ๏ 依加睇完啲相都想再食多次呀