女朋友轉左係觀塘番工 我就search下附近有咩新野食 見到tapa room係新起既ITT開左分店 仲要勁型 星期一晚就先去接女朋友再渣過黎 可以泊係門口望到 唔洗擔心抄牌 當晚8點左右 都有位泊wow 靚成咁 係一個漆黑環境中一點光 真隱世室外位置都好多人坐 認真chill我地就坐左室內 但都望到出面 好開揚 又唔洗怕抄牌睇唔到冷盤先來一個慢煮八爪魚 個酸咪咪既汁好開胃 八爪魚爽口 正再來一個棒棒糖鵝肝 非常非常特別 除左鵝肝味 佢仲帶有濃烈既牛油味 每啖都好有罪惡感但又好想繼續食西班牙薯仔蛋餅果然係Tapa Room既signature 薯仔芝士忌廉醬混合一齊 好幸福的感覺 亦都好飽肚 要留肚食海鮮飯呀!wow 西班牙海鮮燴飯 有大蝦青口蜆尤魚啲飯索曬海鮮既精華 混埋沙津醬食 我比120分🤩🤩🤩🤩巴塞羅納烤紅蝦 熱辣辣新鮮出爐 蝦肉好新鮮 個汁小小辣味 愈食愈過癮Virgin Sangria 因為要渣車 所以點左冇酒精既 酸酸地 好快就飲曬~完美既一餐😍

wow 靚成咁 係一個漆黑環境中一點光 真隱世

室外位置都好多人坐 認真chill