2011-01-04
為慶祝2位12月生日之星, 一行7人到新開的小林尊試下先先佢地有8送1, 可惜唔夠人ENJOY唔到, 不過唔緊要, 至在一班朋友難得聚埋HEHE HAHA食返餐我們BOOK 8:30個場, 朋友們早左收工, 8點左右上到去, 有位照入, 開始拎筆, 紙...做嘢!!環境企企理理, 食物水準完全無問題, 燒物, 炸物, 煱物都係即叫即整, 熱到不得了^^正!!因為有朋友唔食生野, 小林尊係西日式的放題, FIT晒我們, 鍾意食刺身的朋友, 唔洗講啦..瘋狂點點點鍾意食燒物的朋友, 推介多春魚, 羊架, 蝦!! 真係好味期間服務生有禮, 主動問欠什麼, 加茶等等, 絕不偷懶 / 扮睇你唔到^^ 讚!他們介紹的焗蠔, 真係值得一試, 好少日上放題有呢D野食至於我呢D牛舌狂~~西式煮法, 日式炭燒都試晒, 都係鍾意炭燒多D我們瘋狂的點+食後, 完全攻陷...食唔到餐廳送的蛋糕, 當晚都有好幾客人生日, 餐廳會先熄左個PART的燈,點上烟花上的CANDLE, 再有幾個STAFF 拍起手來, 唱生日歌, 氣氛OK的平日食188/人加10%...食到N咁多野, 地區方便(因五湖四海都來晒), 甚滿
鍾意食燒物的朋友, 推介多春魚, 羊架, 蝦!! 真係好味
他們介紹的焗蠔, 真係值得一試, 好少日上放題有呢D野食
平日食188/人加10%...食到N咁多野, 地區方便(因五湖四海都來晒), 甚滿意^^