2022-01-21 39 浏览
裝修係英雄主題為主,呢度既班堡係全港唯一一間首創🤩就係班戟結合做漢堡🍔,配搭不同既餡料,套餐包括薯條🍟可以轉薯角/蕃薯條同自助式汽水櫃。🍔英雄漢堡 $9311cm甘厚?!😱😱早知帶把尺度下🤣目測肉扒有1cm甘厚🤩正!!雙層肉扒、煙肉、蛋、芝士、生菜。肉扒配上芝士同黃芥末醬(秘製醬汁?)好惹味,肉質唔乾😋!一口試晒甘多料真係口感超豐富,又抵食又飽肚,我覺得佢啲生菜比其他快餐店新鮮,食落索索聲,唔會因為餡料夾到霖晒😲同埋佢個份量都唔係得一塊甘少做下樣,感覺好似都無甘重邪惡感🤣🍔咖啡炒蛋班堡 $48除左咖啡味仲可以試原味班戟,當日甘岩無晒炒蛋🥲轉左煎蛋🍳,班戟鬆軟,啖啖咖啡味配埋豬柳同蛋,味道又幾得意🤣🤣好創新,咸甜之間既感覺,不過佢就無咩汁🤔🍔BBQ豬堡 $48我幾中意佢啲bbq醬,仲比左好多😆😆雙層豬柳同bbq醬好夾好食😋唔會覺得好dry😋啖啖滋味😋😋

🍔英雄漢堡 $93

🍔咖啡炒蛋班堡 $48