2023-02-10 72 浏览
💜今日食左乜💁🏻‍♀️🔹豬肉香腸,煙肉,雞蛋,大啡菇,酸種麵包🔹煙燻三文魚,荷蘭醬,菠菜,糖心蛋,英式鬆餅🔹雙球雪糕•¨•.¸¸♡•¨•.¸¸♡•¨•.¸¸♡•¨•.¸¸♡我覺得兩個菜式都幾好味,尤其是嗰個英式鬆餅配煙燻三文魚🍣,首先煙三文魚已經係我嘅至愛,仲要加咗荷蘭醬同埋菠菜,味道幾特別。糖心蛋真係煮到剛剛好,唔會太流心亦都唔會太硬身。其次嘅就係酸種麵包🥯,成個餐都幾大份,真係會爆足全日,大啡菇唔會得浸草味,咬落去好軟身。唔知係咪加咗其他調味,食落去好似有少少黑椒咁嘅味道。我最鍾意就係有雪糕食!都有幾款味道可以選擇!而家出邊食雪糕都幾貴㗎喇,呢度$70食到兩球🍦飲品就揀咗Bloody Mary a la Huit&Summer tropics,呢個時節飲都幾清爽!
💜今日食左乜💁🏻‍♀️
🔹豬肉香腸,煙肉,雞蛋,大啡菇,酸種麵包
🔹煙燻三文魚,荷蘭醬,菠菜,糖心蛋,英式鬆餅
🔹雙球雪糕
•¨•.¸¸♡•¨•.¸¸♡•¨•.¸¸♡•¨•.¸¸♡