2023-12-28
而家天氣越嚟越凍❄️,梗係唔少得要食燒肉啦🔥。嚟到荃灣,我哋就揀咗呢一間又有高質和牛🥩,又有海鮮🎏嘅台式燒肉放題🇹🇼。舖頭仲有好多飲品小食㖭🍱。我哋揀咗🔴澳洲M5和牛套餐(每人$368),有過百款嘢食揀💯,好正!.🐮牛呢個套餐有好多靚嘅牛肉部位😍,有燒牛舌芯👅、澳洲M5和牛🇦🇺、安格斯牛小排🐄等等。燒出嚟牛肉真係好嫩💕,而且好多肉汁💦,流出嚟滿滿嘅油脂感,好邪惡。.🌊海鮮烤帆立貝🐚、爽蛋虎蝦🦐、鹽蒜燒生蠔🦪。一路燒,貝殼上面一路有咕嚕咕嚕🫧嘅聲,好吸引。再加埋牛油溶化🧈、黑椒嘅香味🧂,好食。屏東燒魚腹🐟燒出嚟好多油脂🤤,甜甜哋嘅醬料有種燒鰻魚嘅感覺🇯🇵。燒魷魚嘅炭火香味🔥好香、好好食。.🍱小食飲品我哋試咗章魚卷🐙、蝦卷🍤,外層酥脆,炸粉薄薄脆脆🫦,裏面有章魚同蝦嘅香味😆,仲有韭菜🌱令到味道更加濃郁。呢度仲有手搖果茶🥤可以揀㖭。
🐮牛
🌊海鮮