2024-04-22 221 浏览
呢间海鲜袋😍专门店喺湾仔已经屹立多年👍,而家竟然仲推出咗⏱️100分钟无限添食🦐海鲜袋添!入面装修以蓝白😊做主调,充满地中海⛵帆船风味,而且卡位好阔落🪑环境舒适。我哋拣100分钟🤤无限添食海鲜袋,可以系💪自助区无限享用沙律🥗、水果同埋蛋糕🍰,款式唔系话太多,不过都几👍企理精致。加 $38 仲可以任饮🍎苹果汁、🍊橙汁、各款汽水🥤同埋冰茶等多款非酒精🍹饮品。海鲜袋有蚬、青口、🐚翡翠螺、八爪鱼🐙、虾🦐、甜粟米🌽同埋薯仔🥔可以无限添加,而且有🏅招牌卡彊汁、柠檬🧄大蒜汁同埋柠檬🍋胡椒汁三款酱汁可以拣。啲海鲜🐙好肥美鲜甜,配埋佢哋嘅招牌卡彊汁🌶️少少辣多多香,十分之开胃😋惹味。另外仲有9款高质🤩小食可以无限添食,其中🍿爆谷虾香脆鲜味配埋🍤他他酱好好食,海鲜🧀芝士通心粉劲芝味,🌿香草焗田螺🐚软腍香滑,红酒🍷烩牛面颊好软熟又入味。甜品🍮方面有自助区嘅🍰蛋糕同埋水果🍉,呢部分款式虽然☺️唔算多,不过我觉得都算👍足够,十分满足!

用餐时段