2020-04-02
今晚黎左一間朋友佢地勁推介既任食海鮮火鍋💕地點好方便 就正正係登打士街上面👍首先覺得好開心嘅佢哋嘅消毒措施做得好好而且有個膠袋仔俾你裝住用過嘅口罩👍😍咁喺食火鍋之前會有一碟餐前小食今次我哋呢個係蒜蓉炒香腸炒得都幾香口 開胃之後火鍋嚟咗 , 首先開頭佢會俾咗一個炒得好香嘅雞煲仔我哋食🤗佢嘅味道香而濃 但又唔會過鹹 做得好好佢話like佢哋社交平台就有一個刺身嘅拼盤送返😛 刺身入邊嘅款式都幾多有象拔蚌油甘魚三文魚兩隻大蝦同中華沙律!!!每一個份量都幾多 而且好新鮮👍之後呢一個係我最愛嘅花膠燉湯入面嘅花膠係超多💗🥰燉湯冇味精 而且大有淡淡的甜味 飲落去個人好舒服😎花膠爽口 非常高質打邊爐嘅部份 : 佢會有一張紙任各位客人點菜入面有佢哋自家製嘅嘢食 仲有好多唔同類型嘅生猛海鮮🤪加埋好多唔同嘅火鍋配料 先上咗一個火窩海鮮拼盤入面有開邊嘅一隻大龍蝦 兩隻大扇貝 兩隻鮑魚 海蝦 同埋好生猛仲識郁嘅花蟹🤪嗰度嘅職員話湯底清甜 放落去嘅海鮮只需要5到8分鐘就會熟 👍鮑魚龍蝦花蟹扇貝海蝦都好爽口 而且真係啖啖肉 好新鮮😙對於好鍾意食海鮮嘅我哋嚟講 呢度真係天堂 ✅之後我哋仲追加左新鮮嘅聖子同賴尿蝦估唔到賴
地點好方便 就正正係登打士街上面👍
首先覺得好開心嘅佢哋嘅消毒措施做得好好
而且有個膠袋仔俾你裝住用過嘅口罩👍😍
咁喺食火鍋之前會有一碟餐前小食
今次我哋呢個係蒜蓉炒香腸
炒得都幾香口 開胃
佢嘅味道香而濃 但又唔會過鹹 做得好好
有象拔蚌油甘魚三文魚兩隻大蝦同中華沙律!!!
每一個份量都幾多 而且好新鮮👍
之後我哋仲追加左新鮮嘅聖子同賴尿蝦
估唔到賴尿蝦用嚟打邊爐都幾鮮味
聖子無沙 肉質鮮甜😙
同埋有幾樣野都令我覺得好驚喜
包括佢哋嘅牛肉真係用咗安格斯牛肉!!
花紋同肉質都係高盛之作
食落非常有牛肉味😎
脂肪同肉嘅比例都好好
男朋友仲嗌左海斑片🥺正
同埋鮮蝦雲吞
雲吞入邊足足有幾隻蝦添!!
我哋顧客玩遊戲贏咗 ,呢間舖頭仲有個三文魚刺身送返俾我哋添啊!!👍👍😛
三文魚嘅厚切令到個味勁rich !!
最後仲有甜品比大家揀返添
係我最鍾意食嘅泡芙😘