2020-08-27 105 浏览
今日心思思想食泰国野 上网见佢同过江龙Mango Mania 系隔离 就去试下啦! 由于系星期一,佢地做紧个promotion 系加$1 有碟明炉鱼 ❗️唔同日子黎有唔同既选择 但部份供应有限 售完即止 ❗️咁抵冇理由唔叫条鱼啦 我地叫左个杂锦串烧,泰式炒金边粉,$1明炉鱼 同埋超级芒果狂热 整体而言 质素同价钱相付 员工非常友善$1 泰式明炉乌头鱼 ❤️❤️❤️❤️条鱼好滑同埋个汁超鲜甜 亦好彩我地叫得快 落左单后约15分钟 就听到佢话卖哂明炉鱼 当时大概系7:15分杂锦串烧 (猪牛鸡各2串) ❤️❤️猪同鸡都还好 个酱亦还好 个人认为个酱可以再重少少沙嗲味 但由于牛肉本身烹调时间不宜太耐 所以有啲un 泰式炒金边粉 ❤️❤️❤️金边粉味道偏甜 但炒得够干身 份量亦算中挺 食泰国野 当然唔少得甜品啦,隔离就系Mango Mania 冇理由唔嗌挂 犹疑左一阵后 决定要叫超级芒果狂热 ❤️❤️❤️呢个价钱可以一次过满足你食3种唔同既芒果甜品既愿望 好抵!包括有芒果糯米饭,芒果布甸同埋芒果雪糕 仲有个cream唔知用黎点咩🤣 可能当日啲芒果唔算太靓 有啲会有渣 但整体都唔错*温馨提示 甜品建议早少少叫 我系食哂所

$1 泰式明炉乌头鱼 ❤️❤️❤️❤️

杂锦串烧 (猪牛鸡各2串) ❤️❤️

泰式炒金边粉 ❤️❤️❤️
金边粉味道偏甜 但炒得够干身 份量亦算中挺

超级芒果狂热 ❤️❤️❤️

*温馨提示
甜品建议早少少叫 我系食哂所有野之后先叫甜品 点知等左20分钟先有 我见附近几枱叫唔同既芒果甜品都系一样要等咁耐

$1  泰式明炉乌头鱼
泰式炒金边粉