我返啲工通常都係一個人食飯,從來都冇諗過一個人食飯可以食燒肉嘅選擇😂直至喺旺角見到有1人前燒肉套餐🤤即刻心動💗同行動😋初體驗一下!餐廳喺女人街(通菜街)巷裡面,採用工業風設計,燒烤爐偏向小型,一次過大約可以燒到4塊牛五花,每枱適合1-2人用餐🍽️,近門口位置都有1人枱連燒烤爐!呢到可以用枱面嘅QR code 手機落單,亦都可以直接電子支付,方便快捷!燒肉套餐有食牛、豬或雞嘅選擇,主要都以牛為主,牛有唔同部位可以選擇,除咗套餐仲可以單點或追加,想輕食或飽肚都得,呢到可自選份量同唔同配搭,好啱一個人食👍🏻簡單午餐,點咗一個100g牛五花套餐!🥩牛五花套餐 100g $48套餐包:紫菜溫泉蛋飯、和風湯、泡菜或迷你沙律😋食後感:-牛五花肥瘦恰當,有咬口又有少少溶嘅口感😋正👍🏻點埋醬味道更昇華🤩呢度有多種醬料選擇,個人覺得點鹽味醬同燒肉醬係最夾🙌-100g一共有8塊牛五花,女仔應該夠食🙆🏻‍♀️因為套餐仲有紫菜溫泉蛋飯、和風湯同迷你沙律,女仔嚟講我算大食🤭食完成個套餐覺得有7-8成飽-紫菜溫泉蛋飯揉合咗日韓風,撈埋一齊都幾好食😋👍🏻-和風湯就係比較濃味嘅麵豉湯,同粟米沙律一齊同飯食就更豐富🍚🥗🍲成個

簡單午餐,點咗一個100g牛五花套餐!

🥩牛五花套餐 100g $48
套餐包:紫菜溫泉蛋飯、和風湯、泡菜或迷你沙律
😋食後感:
-紫菜溫泉蛋飯揉合咗日韓風,撈埋一齊都幾好食😋👍🏻

成個餐好抵食🤩$48 有得食牛五花仲可以飽肚添👏🏻

一個人原來都可以盡興…地食燒肉🤤🍖