虽然呢到个环境唔算系好靓 不过坐得几舒服😝见到好多人都po过 啲野食野饮都整得好靓好吸引😍.吃吧招牌拼盘💖 $118呢个绝对系平价版嘅小型港女tea set🤣总共有五款:什菌酥盒,苹果肝酱,蟹肉牛油果,三文鱼莎莎,烟火腿蜜瓜😚全部都整得好精致 配搭都唔错🤤绝对唔系得个样😎两款酥盒都冇乜牛油香🧈不过好酥脆‼️矮啲𠮶款好薄 系薯片嘅脆🙈我钟意高啲𠮶款😝五款入面最钟意三文鱼😍份量十足 好厚切 啖啖肉💓.曲奇朱古力奶昔🍫 $65个个都order呢杯黎打卡 我当然都要嗌下啦😚整得真系似甜品多过饮品😍佢系沙冰底 所以就算饮到最尾都唔会好稀冇晒味👍🏻朱古力味唔算好浓 偏奶味🍼可能因为面头有好大pat cream🙈最钟意系佢啲oreo脆 令成杯野味道upgrade左✨啲爆谷最好一上枱就食 如果唔系就会浸淋晒😟.Kwak🍻 $75其实完全冇睇过其他啤酒 纯粹系见到个杯好靓就嗌左😂成杯嘢闻落同饮落果味都好香🤩饮完仲有淡淡嘅甜味 唔错🤤
吃吧招牌拼盘💖 $118
吃吧招牌拼盘