其实98蚊食d咁嘅野好唔值lo去到点野食,d野食嚟到有小小无奈,本来以为好好食,点知唔系lo好失望,好普通睇到个餐排有豆腐雪糕想试下,点知话冇我点左个韩式冷乌冬,食完觉得一d都唔好味个感觉好似食紧d唔知咩嘅日式野,完全唔似韩式野lo食到好冇心情lo食完就比钱啦,佢个餐排明明写住星期一至五$88,星期六日及公众假期98,咁我地星期五就好明显就系88蚊啦,跟住我地问个女服务员洗唔洗加一果d啦,个女服务员好有礼貌咁答我地野,点知埋单果个男服务员劲无礼貌劲串咁讲:「星期一至四88,星期五六日及公众假期98」,跟住我地话个餐排系写星期五88蚊,点知个男服务员重复讲多次:「星期一至四88,星期五六日及公众假期98」,跟住我地再讲话个餐排系咁写,佢就好串咁讲:「个餐排写钟㗎㖞!」姐系咁,如果我地冇带够钱咁点知同埋最衰我地冇拎番张单,如果唔系可以去消费者会员会到投诉
其实98蚊食d咁嘅野好唔值lo

好失望,好普通
睇到个餐排有豆腐雪糕想试下,点知话冇
我点左个韩式冷乌冬,食完觉得一d都唔好味
个感觉好似食紧d唔知咩嘅日式野,完全唔似韩式野lo
食到好冇心情lo

姐系咁,如果我地冇带够钱咁点知
同埋最衰我地冇拎番张单,如果唔系可以去消费者会员会到投诉

2016-08-19