灣景廳

Harbour Restaurant
2015-01-24 11577 浏览
遲左寫添 12月果陣食左餐龍蝦buffet由於人數改黎改去 但係個經理都好有耐性 服務好好 未食已經要讚一讚 好彩早左兩個幾禮拜卜 如果唔係難d有位順便多謝openrice個「龍蝦巡禮」自助晚餐低至75折優惠coupon 野食方面都幾多野揀架刺身啦 燒物(e.g.羊架,魷魚) 生蠔(個人覺得唔夠新鮮) 炒飯 自助餐有既野基本上都有 唔逐個詳細介紹喇呢d就係刺身 新鮮既都 ok啦 呢個就係今次buffet既主打 - 龍蝦 係另外有waiter幫你上 可惜味道麻麻 食左幾啖都唔想食嚕  甜品有好多選擇 尤其是早段 有cheese cake啦 豆腐花啦 仲有新鮮生果咁樣 不過最吸引都係movenpick雪糕 後段會見到條龍好長 不過真係好好味
遲左寫添 12月果陣食左餐龍蝦buffet

好彩早左兩個幾禮拜卜 如果唔係難d有位