2021-05-19
近日行過旺角發現間新開café ,鋪面幾大,工業風,好多水泥同多肉植物,感覺幾新鮮,點知食野全程要同🦟🦟兩隻蚊搏鬥,真係好掃興。😵同埋鋪頭既枱櫈係唔match, 會坐得唔太舒服鋪頭門口就力sell佢既龍蝦all day breakfast ,我當然叫左個。而我男朋友就想試set dinner,點知揀好左店員先通知我地有成至少三個set dinner而家係❌唔供應。😔建議店員帶位派menu 既時候應該講左先,因為我地發現原來隔離枱都係咁既操作,會搞到客人有點無所適從呢👉🏿👈🏿於是我地叫左兩個加拿大龍蝦全日早餐.🦞加拿大龍蝦全日早餐 $158講真依個價錢係all day breakfast黎講算貴,但我地都決定加$50龍蝦,點知真係幾失望,蝦肉好乾無鮮味,而且蝦肉份量都幾少下,其實感覺唔值得加多$50要讚佢既黑糖麻糬窩夫同焦糖香蕉都幾好食,不過太多甜野感覺似食緊甜品多過正餐🙈 .依個全日早餐既配搭的確係幾新鮮同豐富既,希望質素對番起個價錢,有所改善啦🙏🏿🙏🏿
於是我地叫左兩個加拿大龍蝦全日早餐
🦞加拿大龍蝦全日早餐 $158