2019-05-31
最近食到一間質素唔錯,價錢又OK嘅火鍋放題😋呢間主打特色fusion火鍋湯底,千奇百趣嘅組合又出奇地夾加好食😳💕推薦佢哋嘅招牌蒲頭鍋🤘🏻出面未見過呢個組合本身我揀佢係因為有大量我好鍾意嘅紫菜🤩野味十足又唔會好重口味,湯底配料嘅章魚估唔到好好食🐙不過會越煮越乾柴,要食趁早!!套餐包括嘅龍蝦鮑魚海鮮拼盤,入面嘅海鮮相當新鮮!龍蝦肉質爽彈,鮑魚嫩滑唔韌!自助區有綠茶芋頭餅,呢個芋泥唔太甜,口感微脆又鬆軟!甜品區就有自助雪糕,雪糕係雲呢拿味,有唔少配料可以DIY自己加任點款式唔算多,但勝在質素幾好,對對得住價錢有餘~推薦佢哋嘅丸類!平時火鍋好少食魚丸之類嘅嘢🤭但呢間嘅全部都幾好食!尤其係芥末鱈魚丸(有餡)、蝦丸、魚丸、蝦滑(超多蝦肉)、百花釀冬菇(蝦滑),做得真係幾出色❤️冰糖雪燕可以任飲lol超好,雪燕=平價燕窩💕質感濃稠,雖然無乜味,但飲落幾滋潤~
最近食到一間質素唔錯,價錢又OK嘅火鍋放題😋
推薦佢哋嘅招牌蒲頭鍋🤘🏻出面未見過呢個組合
本身我揀佢係因為有大量我好鍾意嘅紫菜🤩
套餐包括嘅龍蝦鮑魚海鮮拼盤,入面嘅海鮮相當新鮮!
自助區有綠茶芋頭餅,呢個芋泥唔太甜,口感微脆又鬆軟!