2017-06-07
朋友仔帶我去左油麻地的一間車仔麵,嚇我一跳。一進來,店員就會叫我們先在外面order。我隨便看看沒有什麼特別,要了油麵,餸就由佢Order, 先入去坐下等他。結果車仔麵送上來的是這樣的。Omg. 想也無想到是半隻龍蝦放左係油麵上面。佢仲要埋其他餸同菜, 太似自助餐了!主角龍蝦質素非常好,成隻碟咁大的龍蝦,新鮮彈牙又有多籽,龍蝦湯就有好濃龍蝦味, 油麵吸收所有湯汁,食完後, 好似龍蝦在我口中游泳般。炸雞翼是南乳雞翼來的,之前BBQ 試過朋友媽媽醃製的,一試難忘,想不到可以在這兒再吃到。咖哩魚旦超辣,魚手指外脆內軟, 午餐肉薄得來煎得好香脆,魚片頭彈牙,冬菇好厚肉。我好滿足呀!吃完出去睇返餐牌,先知道我這個餐是超抵食! 88蚊,買半隻龍蝦都未買到啦! 下次可以再帶朋友試下撈麵。好欣賞他們會回饋社會,共享成果, 讚!滿分為10分(1分最低,10分最高)食物:9環境:8衛生:7服務:8價錢:9舒適度:8總分:8.5
一進來,店員就會叫我們先在外面order。
結果車仔麵送上來的是這樣的。
龍蝦湯龍湯湯麵
Omg. 想也無想到是半隻龍蝦放左係油麵上面。
佢仲要埋其他餸同菜, 太似自助餐了!
好欣賞他們會回饋社會,共享成果, 讚!
滿分為10分(1分最低,10分最高)
食物:9
環境:8