2023-05-30
終於的起心肝打食評!點解要寫咁多字啊~~其實去滾算係我飯堂之一,一嚟係我係附近返工啦,二嚟係我都幾鍾意打邊爐,附近打邊爐我都試過哂。我覺得去滾都幾高質,咁價錢相對地都貴少少🤏今次少人啲係大廳食,多人啲仲可以坐房有K唱,想Chill d可以坐露台😌去滾椰子雞湯世一🫰🏽依度嘅椰子雞湯係奶白色嘅,唔係好似清雞湯咁,同埋好甜超好飲超潤,員工仲會即場落成個椰青,仲有半隻雞一齊上😋😋😋最近中醫嗌我食少啲牛肉,咁謂有食多啲豬同雞啦😩牛肉真係好難戒啊🥺但係比我發現左依度嘅豬肉又幾好食。好食嘅牛肉有好多,但豬肉都好食就少啲。今次食左黑毛豬腩肉同五花腩肉片😛仲有每次肥仔朋友都會嗌鬼佬中出(其實係蝦膠釀油炸鬼),厚切午餐肉同黃金豆腐,佢就係鍾意食煎炸😌打邊爐循例都要食蝦滑同菜,一定要嗌冰菜😛平時無得食 haha好食完。
去滾椰子雞湯世一🫰🏽
好食