2019-07-13
上星期六traing course 上左成個朝早,一落堂就即刻拉埋同事去食野補充“腦”力,如果唔係都唔知點挨埋下半場我地兩個都想食壽司,而同事話附近有間日式食餐出左個摩天輪既二人壽司set,仲可以轉個摩天轉抽獎添!!!聽落好似幾得意咁啵,咁就即刻叫同事帶路啦就係呢個“摩天軸.二人前”HKd$337+10%啦,我地一坐低就二話不說咁迅速order左一set,之後就坐定定等食等左無耐,個摩天軸就由店員為我地送上檯啦摩天軸總共有八格,每格有兩件卷物/刺身,之後會包一瓶有酒精/冇酒精既飲品同一份烏冬未食之先,當然要轉返個抽獎先啦!!!向來無乜抽獎運既我,今次都係無乜抽奬運都係開餐啦xppp卷物之中,呢個“拖羅海膽吉蝦卷”份外出色,拖羅加海膽呢個誘人既組合再加上香脆既吉列蝦,一人食多幾件都無問題呀而厚切既刺身都好新鮮,尤其係個“鰤魚”刺身,甜美又肥嫩而個烏冬係幼身爽滑既稻亭烏冬,配上魚湯,格外滋味飲品我地就揀左柚子梳打飲落酸酸甜甜,食完飲返啖,爽
聽落好似幾得意咁啵,咁就即刻叫同事帶路啦
等左無耐,個摩天軸就由店員為我地送上檯啦
未食之先,當然要轉返個抽獎先啦!!!
向來無乜抽獎運既我,今次都係無乜抽奬運都係開餐啦xppp
而厚切既刺身都好新鮮,尤其係個“鰤魚”刺身,甜美又肥嫩
而個烏冬係幼身爽滑既稻亭烏冬,配上魚湯,格外滋味
飲品我地就揀左柚子梳打
飲落酸酸甜甜,食完飲返啖,爽