2009-08-23 18 浏览
見9時後有9折..但原來只限單叫..餐得9折..係出面入去前見門口張menu有款幾好樣叫 芝士xxxx伊麵..結果落order時一揭開就指..結果黎左碟 蒜茸海鮮炒意...就問佢..指返比佢睇..佢話伊麵賣哂..大家dead air左一陣,,佢話可以換,,我就唔想浪費..因為碟野會哂左..就照啃..結果味道一般..太少料,,,應該最貴既青口/蜆肉 (其實唔係咁食得出係邊種)都最失色..連龍利柳都無..但就貴過原本想叫既10$..68$ 賣單54....服務方便:諗返起個服務生分分鐘無rp我點既野就走左..唔太美麗既誤會..=.=碟野黎前巳經飲左台面杯水..碟野食完後都未有人加水..但佢地唔係忙..有個得閒到行去門口企..另一個左望右望結果望唔到lor..著重大處..水係基本禮儀吧..唔係佢講個聲肯換..真係會想比1分服務算.
見9時後有9折..但原來只限單叫..餐得9折..