餐厅: 南記粉麵 (春園街)
资讯:

2021-08-06 463 浏览
住新界嘅我 出到黎真係成日都想食南記叫咗 春卷菜肉餃擔擔麵套餐 + 酸辣牛魔王試咗個湯 還可以 如果個麻醬再重手啲就好啦個人鍾意酸辣湯多啲但我老公覺得擔擔面個湯好飲d見仁見智啦肉碎份量都夠菜肉餃係 偏多菜少肉 啱我何車豆腐卜切條 連埋個擔擔湯一流索晒成個湯嘅精華諗過 如果豆腐卜條 放喺酸辣湯 咁就無出色牛魔王套餐跟餐送豆漿個豆漿冇影 糖分量非常好 微甜啱晒我下面嗰杯芒果冷泡鐵觀音我插咗支飲筒入去之後 一下就飲落肚千祈唔好 好甜下面個底有啲芒果加糖漿我唔記得咗攪勻佢先飲撈勻左成杯嘢 都幾好飲南記 你快啲喺新界區開多幾間分店啦我想食南記 多個食x仔/x哥題外話 支付寶如果登記咗消費券佢有額外嘅飲食coupon南記係其中一間 滿$80就減$10$50就減$5User friendly 過揀x仔/x哥張coupon要食滿三餸先減 過橋米線唔用得
住新界嘅我 出到黎真係成日都想食南記
叫咗 春卷菜肉餃擔擔麵套餐 + 酸辣牛魔王