2018-04-25
一行三人去食生日飯,揀咗呢間想試好耐嘅餐廳,去到覺得個環境已經麻麻地,坐嗰張枱仲不停滴水,換咗張枱之後就開始叫嘢食啦!第一樣嚟到係串燒雞肉,啲雞肉係有蘇味難食到唔想吞,我Expect串燒係乾身,但啲雞肉濕到好似烚已經知道中左伏之後,串燒牛肉粒味道同雞肉一模一樣。我哋仲叫咗蒜蓉扇貝、蒜蓉蝦、同條茄子不至於難食,但絕對唔好味道,因為濕到不得了松露醬汁扇貝上面嗰啲汁,勁難食完全唔知係咩黎,亦都冇松露味道。橙汁比目魚先至離譜,嚴格來講佢係果汁先生烚魚扒,條魚係一啲味都冇,只係浸住喺啲橙汁度,難食到我哋一人食咗一舊,已經放棄左😫蜜糖雞翼叫係最正常嘅一樣野因為真係有蜜糖同埋有雞翼,亦都唔係濕,但雖然有支串,但似係煎熟多。最後埋單成為九百幾,真係好無奈😭 但伏係自己中只好默默承受😭