2018-01-26
呢間泰國餐廳新開架!之前都有幫親過荃灣分店,覺得幾好味架!7點去到,排隊拎飛拍得住對面元x壽司!餐牌上面啲相都整得好靚!入到去枱同枱中間啲位好窄,真係過100磅既都行唔到入去坐入面!叫完野食等左勁耐,起碼20分鐘啲野都未黎!冬陰公海鮮湯(小)$98味道不錯,好岩香港人口味,因為泰國絕對唔會係咁既味!一啲都唔辣,香草味不太濃烈,材料方面不過不失,半隻蝦,一個青口,一塊魚,幾塊魷魚!叫左3樣野,佢算最好!馬拉盞炒椰菜苗 $85$85一碟菜真係好貴!仲要好咸,啲菜又硬,都唔知係啲菜唔靚係佢煮得衰!明爐烏頭 $149最離譜就係呢條烏頭!個碟太細!一郁上面啲料就跌!條魚上既時候凍冰冰,啲水又冇辦法蓋到魚面,倒湯落去左滿瀉出黎!搞左勁耐先熱有得食!點知條魚係十級唔新鮮!勁大陣怪味!我哥稱之為泥味!總之難食!最後食左都冇1/3就叫佢收左佢,冇眼屎乾淨盲!今餐飯真係好差!最後都要比$338!超唔抵!一啲質素都冇!
今餐飯真係好差!最後都要比$338!超唔抵!一啲質素都冇!