2019-06-18
唐記飽點 - 街坊平靚正之選👏🏻星期日唔想煮野食, 近近地係附近商場買外賣俾屋企人食不嬲有食開唐記, 貪佢平得黎又多選擇, 有蒸飯/ 點心/ 飽, 岩晒一家人口味今日買左☝🏻咖喱牛筋腩飯 ($29) - 新出, 爸爸又最鍾意咖喱, 買黎試下…味道唔太辣, 牛腩同牛筋都炆到好淋, 咖哩汁送飯好香平過大型連所快餐店, 唔錯!鳳爪排骨飯 ($27) - 呢個飯每次都會買, 夠經典, 我既至愛😍新鮮蒸起, 拎到返屋企仲熱嫁! 我覺得仲好味過係酒樓食甜豉油會另外俾, 唔駛浸到D飯淋晒, 抵讚👍🏻燒賣 ($18) - 雖然只係賣18蚊, 但咬落彈牙, 仲要有蝦添呀! 一D都唔hea, 4粒食完有D唔夠喉下次要買多份先!🤩菜肉飽/ 香芋飽/ 番薯飽🍠 ($8 @1) - 係十幾款飽入面揀左呢3個全部飽都軟綿綿, 唔會乾唔會硬味道方面 - 菜肉飽正正常常,香芋飽同番薯飽既涵就有好多芋泥同番薯蓉, 食得出真材實料又唔會過甜, 好好味!!🥳🥳另外買左枝黑芝麻豆漿($9) - 有芝麻味又唔太甜, 一路食飽一路飲岩晒😀
星期日唔想煮野食, 近近地係附近商場買外賣俾屋企人食
今日買左☝🏻
味道唔太辣, 牛腩同牛筋都炆到好淋, 咖哩汁送飯好香
平過大型連所快餐店, 唔錯!
新鮮蒸起, 拎到返屋企仲熱嫁! 我覺得仲好味過係酒樓食
甜豉油會另外俾, 唔駛浸到D飯淋晒, 抵讚👍🏻
下次要買多份先!🤩
全部飽都軟綿綿, 唔會乾唔會硬
味道方面 - 菜肉飽正正常常,