2023-09-23 948 浏览
因为系开饭book咗枱,所以唔洗等去到就有位👏🏻 午餐系点心时段,叫咗以下几样:酸菜鱼荔枝球抹茶流心奶黄包太极马拉糕萝卜糕熊仔奶茶👍:点心造型精致可爱有创意,味道都有特色,可见师傅是花了心思系菜色上的;酸菜鱼好食份量足,鱼片一啲都唔腥,就算唔食鱼的人都食金到👎:午市员工太忙,添水比较慢;碗筷有迹,记得要洗同抹下会好啲~总结:点心价位偏高,但造型精致有特色,味道都唔错,值得一试。午市虽然人多,但都冇赶客,我哋食足2个钟,非常好👍

酸菜鱼
荔枝球
抹茶流心奶黄包
太极马拉糕
萝卜糕
熊仔奶茶

酸菜鱼:听闻呢间酸菜鱼出名就order一试,的确唔错,鱼一啲都唔腥,份量好足,3个人食唔晒,叫小辣越食越辣😅
荔枝球:好睇又好食,大大啖嘅虾滑,但有少少油腻嘅感觉,可以再干身啲
抹茶流心奶黄包:应该系新嘢,之前系粉红色,今次系绿色,都好可爱,奶黄包有流心又够热
太极马拉糕:味道一般,但造型特别
萝卜糕:干身硬实,不是用xO酱炒的,味道可以
熊仔奶茶:因为酸菜样鱼太辣,忍唔住叫咗熊仔奶茶,造型非常可爱而且茶味浓,但咖啡因太劲,搞到我成个下昼啰啰挛周身唔知点咁😅 下次会试下恐龙🦖
2023-09-18
用餐时段