2021-04-13 254 浏览
服務態度極差 譚仔態度仲好過佢 似係去咗屋企樓下茶樓啲姐姐態度咁 由入座開始其實已經唔係好理人 新開張每位會送扇貝 我見隔離枱遲過我入嘅都到咗 於是我就問吓姐姐 我:「唔該請問係唔係新開張會送個扇貝啊?」佢答完我係之後我就再問:「我見隔離枱都到咗啦 我嗰份會唔會係漏咗啊?」姐姐就好唔耐煩咁話:「扇貝要時間蒸架嘛小姐」 我即刻黑人問號❓⋯⋯ 自問態度好正常亦有禮貌 亦唔係西客嘅催促態度 可能你會問 會唔會係太多人佢哋好忙啊 我係佢啱啱開門就行入去 當時只有三枱人 所以我唔係好明白點解佢要咁嘅態度 🤨 最後個扇貝係我問到第三次 我得返最後15分鐘食野嘅時候 另一個後生嘅男侍應了解情況後先落俾我 😃 我落過三次單 淨係嚟咗頭一次 之後嘅等咗好耐都冇來 (30-45分鐘左右)中途不斷舉手同催單 都係舉勁耐都冇人睇到或者敷衍了事 結論係 頭30分鐘同最後10分鐘有野食 中間空檔時間係不斷舉手同催單 🤦🏽。 其實嘢食係唔錯 但係佢咁嘅安排同服務態度真係唔得 希望會有改善 流沙包好食 雖然唔係好多餡 但味道唔錯燒賣好足料 有口感 都幾好食 小籠包麻麻哋 來到通常都係已經穿咗 同埋個皮蒸到硬左 蘿
可能你會問 會唔會係太多人佢哋好忙啊

流沙包好食 雖然唔係好多餡 但味道唔錯