2017-11-08
今日同男朋友仔都要清假, 所以可以周圍去揾好野食,慳妹既胃之妹見到間7點半之前離座有85折咁抵,OPENRICE又見到又幾多好評, 我地就五點半操上去開餐!個位都算係正荃灣揾食重心既眾安街隔離一個鋪位, 好方便!入到去見到佢既裝修好有特色, 有D日本FEEL聞到了!D放題餐有平有貴, 因為我地好想食, 好想食, 好想食黑毛和牛, 所以諗左一秒, 加見到7半前離座有85折, 所以決定食最貴的日本國產黑毛和牛盛合飲品Asahi 加20蚊任飲咁抵真係必叫, 枱枱都叫, 梗係跟啦!另外FREE既都有好多款汽水果汁, 最特別係波子汽水, 出面好少飲到Shabushabu黑毛和牛大盛-D個黑毛和牛真係好食到一個點, 牛味超濃郁, 而且有牛肩肉, 牛肉眼上蓋, 牛三角腩唔同既黑毛和牛既部位比你食到, 每一種都有少少唔同, 例如三角腩油脂香D, 而牛肩肉係牛味重D, D度既黑毛和牛真係好無敵, 仲要係任你食, 貴多少少食D隻肉真係都抵海鮮大盛-有唔同既海鮮, 有墨魚仔, 大蝦, 北寄貝, 蠔, 帆立貝等等: 大蝦係最好食, 大大隻, 蝦味濃, ;而蠔都唔錯, 淥完都仲幾大隻下, 唔腥雞肉-我幾LIKE
慳妹既胃之妹見到間7點半之前離座有85折咁抵,
個位都算係正荃灣揾食重心既眾安街隔離一個鋪位, 好方便!
入到去見到佢既裝修好有特色, 有D日本FEEL聞到了!
飲品
Shabushabu
天婦羅
甜品
黑毛和牛真係好好食, 我好想食一次, 下次試下11點後去食當宵夜先, 都係有85折, 抵呀!