2022-06-21 151 浏览
生日月想食下烧肉,加上疫情以来都好耐冇食放题了~所以今次约埋朋友黎烧肉店过吓瘾~餐厅以暗黑系装修走型格路线,座位安排分别系卡位同埋长枱,空间感十足,而且环境好干净。呢度系自助QR code 落单(记得QTY 1系真系俾1件黎架咋~),方便快捷,食物同饮品都好快送到。店员好体贴知道你的需要亦好有礼貌,用餐当日有特别需要想要把刀,不过佢地冇,改为奉上剪刀,仲要已经消毒好添,非常贴心!我之前做research见到佢地星期一至五有做午市套餐买一送一优惠,超抵,附近返工既人就正啦~今次选择左牛海姫套餐($398) 顶级美国牛首先店员奉上3款酱汁:烧肉汁、盐味酱、柠檬汁,加埋个刺身豉油!三个酱都各有特色,配合到餐厅offer唔同种类食物。刺身拼盘 牛小排、牛板键香葱薄烧、牛舌咩都有齐。牛板腱系比较多人喜欢的部位佢地都有得食!牛肉经过调味,主要有微微黑椒味,经烧烤后的牛十分惹味,可以试吓唔点酱汁,更能吃到牛肉味道的本身。海虾,颇新鲜及不错!带子 - 已作调味,牛油味香,新鲜~芝士年糕系必叫!!!干身唔油微脆,里面年糕软熟芝士流心,冷热恰到好处!炸虾天妇罗,唔油,松脆ok!最后记得食d菜呀(每样叫得一

今次选择左牛海姫套餐($398) 顶级美国牛

刺身拼盘

海虾,颇新鲜及不错!
带子 - 已作调味,牛油味香,新鲜~
炸虾天妇罗,唔油,松脆ok!
最后记得食d菜呀(每样叫得一件都摆得咁好睇!)必食日本番薯仔,好甜!
已经食到好饱既时候店员提醒仲有雪糕放题, 哈哈! 记得出去拎埋雪糕先走!牌子系Coco Berry,好多味道选择!

去厕所发现已经准备左牙签,所以点解我赞佢地非常贴心,通常食肉都有机会需要牙签,你明既~

临走的时,店员贴心问我地要唔要喷一喷熊宝贝~