母親節食飯近近地,點知食到一肚氣❌❌❌黑店😡長沙灣正東燒豬料理❌❌❌女店員不斷over sell 兼鬧客人本來開開心心食母親節飯8 大2細,想食好d但唔代表要比你「水」我地😡首先我地叫左龍蝦伊麵面問店員有幾多到,此終8個大人,佢話份量夠8個人食。之後再叫象拔蚌見有2種揀問店員有咩分別,貴既大好多(用手表示大小)又話夠8人食,好啦甘,無啦啦話再平多$100比你,心諗甘海鮮價咩😓會唔會係有咩問題架?不斷要我地叫條咩咩斑過$1000,我地見已經8餸一湯覺得好足夠,店員不斷再sell $300-1000/每碟既餸比我地,避免浪費食物想唔夠再叫。一上菜真係打但突😱完全無睇過就切左所謂好大條同夠8個人食象拔蚌原來行一隻手掌仲要超薄切,問店員佢話係呢條無錯,下,比你形容差2/3size ,佢話係會縮水,平個條係黑好多(態度開始唔耐煩)頭先明明話細好多?好聲好氣問佢如果出到黎係甘size 唔夠8個人食我地唔介意比錢叫2份起碼夠食,店員態度愈黎愈激動,你冷靜d我黎比錢食飯唔係受氣既。😡其他既餸份量根本就係4-6人份量,你話唔夠我可以再叫但唔係甘樣水我地只係叫d價格高但份量唔夠兼比你講到好夠既野。之後店鋪
母親節食飯近近地,點知食到一肚氣

❌❌❌黑店😡長沙灣正東燒豬料理❌❌❌
女店員不斷over sell 兼鬧客人

一上菜真係打但突😱

之後店鋪無人理我地,我地都算食完就走,埋單時無啦啦話象拔蚌個膽做椒鹽要加$30,第二味加錢好合理,但你都講聲呀,

之後問番店員佢竟然大聲指我地「食唔起就唔好叫啦~!」我再一次同店員講:「你注意下你既態度,我係比錢食飯,你話唔夠我可以加,但唔好失實吹噓!」

店員再一次好惡甘:「我邊有呃你」

在場小朋友已經比佢嚇喊左

😡😡😡😡😡😡😡