2017-05-22
夜晚十點幾諗住尖沙咀冇乜日本菜選擇,過黎好耐冇食既一壽司食個飯,其實幾百蚊又食過咁多次真係唔會預佢有乜驚喜比我,但今晚既驚喜服務好值得刻意囉上黎同大家分享!驚喜1:先黎落單比紙待應,數住四個係我身邊行過扮睇唔到,我明晚場咁旺待應手忙腳亂好正常,但你幾忙都好,係咪都應該同個客交待一下或講聲我等陣?更何況我只係要比order紙佢!真係同茶記冇分別!驚喜2:到上菜時刻,一位制服看似高級少少既女待應一手放碟野落枱,係放到張枱都響果隻,唔好意思都冇句就一支箭咁標左去第二度,真係想罵佢都唔見人!驚喜3:成晚成間場既服務生都係黑口黑面好似d客食野阻住佢地咁,唔覺意望到佢地個樣都好似食得自己有點兒內疚😞!驚喜4:餐飯食到咁有驚喜都唔會諗住比貼士,餐飯$367我比$370,點知埋完單坐左成十分鐘佢地都冇意識找返$3蚊比我!一個咁平凡既晚餐竟然食得到4個驚喜位,今時今日真係分分鐘茶記都食唔到咁正既服務!想體驗下既朋友可以去尖沙咀呢間分店!多謝收看!
多謝收看!