2017-09-03 1952 浏览
之前去過中環同埋上環嘅店,食物係上環好D,幾年前上環執咗,開咗去尖沙咀,今晚去尖沙咀試吓好唔好味。食物依然係好好,真心食物都可以比到高分。最奇怪嘅地方就係兩方面:裝修係不倫不類,氣氛差坐得唔舒服,雖然都有7,8枱客,不過個場冷冷清清咁,不過都唔係大問題;會令你唔想再去嘅原因就係佢嘅服務,佢嘅服務除咗門口接待嗰個妹妹係有禮貌有笑容之外,其他嗰四五個人基本上就係全程黑口黑面。佢唔會幫你加水,佢唔會自動幫你換燒烤網,佢亦都唔會幫你跟啲食物嚟咗未,你叫個男經理佢就叫你等等,你再叫佢佢再叫你等陣, 全程黑口黑面,總之係你欠左佢。漏咗嘅食物佢都唔會幫你跟單,有碟肉係埋咗單先嚟。埋單時一啲笑容都冇,行貨多謝都唔會講,總之就係你欠咗佢。佢哋應該係夠人做嘢嘅只不過係管理不善。兩個人食過千蚊有咁嘅服務其實係勸你唔好再去,除非你有癖好鍾意見到人黑口黑面,我去都會去返中環嗰間。

食物依然係好好,真心食物都可以比到高分。

2017-09-03