💛💛💛伙食工业💛💛💛如果唔系有事要去火炭,我谂我都唔会食到呢间餐厅,因为真系远离市区😂。就咁睇外边已经见到充满森林FEEL既木装饰,入到去简直系文清打卡之地😎。台式香酥鸡排饭 $55香酥鸡有少少辣,未辣到要饮水,好惹味,炸得好好。份量都okay,几多鸡扒又几多饭,不过略嫌个饭有少少笠口😥。如果你问我下次会唔会食,我会因为呢个价钱而食,如果加价就不了🤪。台式蛋饼(肉松)$40食落有少少奇怪,个蛋饼比较湿,可能呢个系真台式做法,只系我哋唔习惯咁食🤨。肉松份量好多好足料,食到每啖都有肉松,就算食蛋饼边边位都有😽。美绿恐龙 $25唔系好多地方有得饮美禄恐龙,呢度嘅美绿粉就好似座山咁!好味又抵饮,只要$25,下次都一定会再嗌☺️。埋单$120(无加一)
💛💛💛伙食工业💛💛💛

台式香酥鸡排饭 $55

台式蛋饼(肉松)$40

美绿恐龙 $25

埋单$120(无加一)
2021-04-04