2020-04-29 74 浏览
明太子玉子$59 +和風豚肉野菜炒 連飯+$23本身都唔覺得玉子燒可以咁好食,心諗其實都係炒蛋咋嘛!但係麥玉子啲玉子燒真係好滑,同埋佢煎得好厚,唔會太薄,另外中間仲有明太子,一粒粒咁好有口感!另外再配埋和風豚肉抄野菜,其實成個餐都好飽,有肉有菜又有蛋白質,如果係觀塘嘅返工人士真係可以試吓!玉子燒宗田鰹蕎麥麵 $59另外同事食咗呢個蕎麥麵,我食咗一啖,我覺得佢個湯好正!同埋佢啲烏冬好彈牙,唔會話煮得好淋(我好驚嗰啲又粗又淋啤啤嘅烏冬~)係呢個面入面個玉子燒就冇餡嘅,反而食落去更加厚實!正!本身我唔知咩係宗田鰹,原來係一種魚,都幾好食個啵!我自己都幾推介佢啲嘢食,因為佢個燒肉字真係正!不過如果lunch hour大家真係要俾啲耐性排隊,因為嗰度座位唔多,而且入面嘅員工都唔多,再加上慢工出細貨!想食就預多啲時間嚟啦!
明太子玉子$59 +和風豚肉野菜炒 連飯+$23

玉子燒宗田鰹蕎麥麵 $59