2020-05-01
黃母的話:睇完杜生條片, 一心想食好嘢, 加上阿仔(本人)堅持今日一定要支持黃店. 由琴晚到今日十一點九,佢地兩個電話都冇人聽, 心想去到再睇下咩環境. 一行五人1時45分到, 老細竟然話我哋知已經關閉, 你冇聽錯,堅係“ 關闭”!!.問為何兩條電話線都冇人聽,老細小學生質素回答, “已在面書公佈所有訂枱要經openrice, 而且兩條電話線壞咗,係壞咗!!!oh Jesus” ,重要因為爆滿,今日不再接受等位. “今日即時關閉” !!!當然唔會有任何安排,例如:幫你聽日後日留位云云, 真係嬲到震, 推住個輪椅老媽無奈一家五口轉陣 i-square。 失望事小,但係咁樣做生意, 眼見佢五分鐘, 連同我們一家大細,佢冇咗三台客. 連補救措施都欠奉,錢嚟㗎,咁樣嘅 user unfriendly marketing,真係替佢驚. 唔好以為這兩天爆滿,開心太早, 我真心擔心他們的生意. 杜生, 送佛送到西.教下佢做生意啦. 年青人做生意, 太快想得太美, 真心担心熱潮過後佢會血本無歸.始終不忍見黄店倒閉——————————仔仔表示有啲Sad,因為太晏了婆婆又坐輪椅,最後無得揀去左Isquar
——————————
仔仔表示有啲Sad,因為太晏了婆婆又坐輪椅,最後無得揀去左Isquare既彩福😭。