2020-10-21 492 浏览
📍No Boundary 💛 相信大家呢間都唔陌生,疫情最嚴重嗰陣時老闆竟然肯出嚟派口罩😍,店裏面仲有連儂牆,大家唔係唔去懲罰佢啊 ‼️ 今次食嘅係午市,不過夜晚好full下,嚟之前最好book定位,咁就唔會冇得食啦,店裏面好適合大家打卡,環境好舒服😌,可以坐室外同室內,坐室外大家就可以帶狗🐶食煙🚬,想知我食咗啲咩就睇下面啦👇————————————————————白汁雞柳野菌意大利飯配煙肉🥓 $78呢個risotto 🥘 超級好食,不過佢就返香港人嘅口味所以個飯冇咁硬,意大利飯軟硬度適中粒粒分明👍👍,個白汁芝士味超級濃郁,所以自己一個人食會有啲滯,裏便會有惹菌同雞柳,加埋上高有幾片炸煙肉好香🥓🥓🥓———————————————————蕃茄配燒肉汁豬肉絲漢堡🍔 $88呢個漢堡試過一次唔會再叫 😭,唔知係咪咁啱我呢個鹹到飛起,我已經係一個好食得鹹嘅人都頂唔順😖,唔想介紹呢個漢堡因為真係好難食😰,不過要讚佢嘅薯條🍟,呢個就真係好值得一讚👍👍,即叫即炸超級熱外脆內軟😋 下一個漢堡都係差唔多🤦‍♂️唔特別介紹🤣大家如果叫漢堡🍔可能要叫番啲牛肉嘅漢堡‼️‼️———————————————————南瓜湯🎃
————————————————————
白汁雞柳野菌意大利飯配煙肉🥓 $78
———————————————————
蕃茄配燒肉汁豬肉絲漢堡🍔 $88
———————————————————
南瓜湯🎃
南瓜湯幾好好足料👍👍,好多南瓜蓉所以個湯好杰😍,鍾意南瓜嘅朋友一定鍾意❤️
————————————————————
薄荷朱古力奶🍫+跟餐加$18
嘢飲攞嚟打卡一流,薄荷味偏淡,但係朱古力味好濃郁,係好好飲嘅朱古力奶🥤好多飲品選擇一試無妨
———————————————————-
環境 - 燈光篇暗,冷氣好夠,你喺邊裝修幾靚,紅磚牆裝修,仲有一埲好靚嘅連儂牆添

地址
📍 無邊 (荃灣)
荃灣大壩街9號地舖
📍 無邊 (銅鑼灣)
銅鑼灣希雲街9號地下
📍 無邊 (銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸街61號地舖
📍 無邊 (北角)
北角和富道92號地舖