2021-06-08
💛💛💛那個💛💛💛排啊排,排左20分鐘終於有得食🥺。店員安排座位既方式好奇怪,佢地鐘意等有2-3張空枱先放人入去,所以成日都有空枱無人座,出面排晒大隊既情況😂。香酥台南蝦捲便當 $68古早白菜滷 - 都係個啲伴碟既涼菜🤣,好食!唔太鹹🥰。家常炒粉絲 - 啲粉絲多到我懷疑會唔會依個先係主菜🤟🏻,炒得幾乾身,唔錯。素麻婆豆腐 - 我唔係幾鐘意食豆腐,男朋友表示好好食😎。玉子燒 - 燒得幾好,有少少似日本玉子燒😍。本日涼菜 - 由於已經有超級多嘢食,所以本日涼菜係咩我都唔係好記得啦。個蝦卷好好食,最緊要係一份竟然有咁多條蝦卷。男朋友食晒成個飯,捧住個肚咁樣走😗。香酥脆雞便當 $64脆雞真係好脆,可能炸嘢係呢間餐廳嘅賣點🥰。好明顯係新鮮炸嘅,因為雞扒嘅肉汁都仲喺度,所以唔會話係返炸😗。由於配菜已經有一大堆(可以睇返上圖),所以我都唔係好清楚一個女仔點樣可以食得晒🥲。QQ芝士牛丸 $10$10係試食價,兩粒牛丸一人一粒啱啱好。食落去芝士真係好足,直情爆出黎☺️。啱啱新鮮炸起好熱,咬落去個陣芝士爆出黎真係爭啲辣親🤣。又抵又好食,必嗌!黑糖波霸奶茶 跟餐+$10正正常常一杯黑糖波霸奶茶,飲落去都唔錯,珍
香酥台南蝦捲便當 $68
古早白菜滷 - 都係個啲伴碟既涼菜🤣,好食!唔太鹹🥰。
素麻婆豆腐 - 我唔係幾鐘意食豆腐,男朋友表示好好食😎。
玉子燒 - 燒得幾好,有少少似日本玉子燒😍。
香酥脆雞便當 $64
QQ芝士牛丸 $10
黑糖波霸奶茶 跟餐+$10
正正常常一杯黑糖波霸奶茶,飲落去都唔錯,珍珠正常,不過略嫌黑糖味唔重🥺。不過呢間餐廳唔係標榜賣台式飲品,同埋只係加$10就有一杯,所以都冇乜好嫌棄🤪。
埋單$152(無加一)