2021-03-16
💛💛💛BROWNY CAFE💛💛💛懶懶嘅星期日唔想郁,就去咗一間cafe度靜靜地食Lunch。揀呢間Cafe嘅原因係因為佢有阿法奇朵,姐係雪糕咖啡🤣,唔係好多地方都有得食。大家都要幫襯多啲黃小店啊!芝士碎蛋牛角包沙律 $40餐牌上面睇唔到呢個組合,因為係我特別問店員架。之後店員就好freestyle咁話如果改一樣就同價,如果加一樣就加$5。依個就係我鍾意幫襯小店既原因,彈性彈性💛。碎蛋好多又好食!牛角包超級脆,成個包都好好食🤩。沙律有啲遜色,要改善下了😌。慢煮雞肉沙律 $48冇影到相,因為個樣真係唔太吸引🤨。好彩食落味道唔錯!就算無乜汁,雞肉都唔會話好乾。沙律普普通通啦,如果可以新鮮啲會好啲。呢個價錢喺荃灣有啲進取,份量真係唔算多😂。AFFOGATO $40係我最鍾意既阿法奇朵😍,當倒啲熱咖啡落雪糕到,兩者撞埋一齊,係冰火既感覺🤓。雪糕既雲呢拿味同奶味都好重,正常Size。如果雪糕可以滑啲就更正,依家食落有少少粒粒😖。對得住價錢,下次都會再食🥰。FLAT WHITE $34(嗌食物配飲品-$10)先唔講味道,上菜時我同男朋友望到都覺得「嘩!咁大杯嘅🤣」,都幾抵飲。味道方面正正常常,偏重
芝士碎蛋牛角包沙律 $40
慢煮雞肉沙律 $48
AFFOGATO $40
FLAT WHITE $34(嗌食物配飲品-$10)
先唔講味道,上菜時我同男朋友望到都覺得「嘩!咁大杯嘅🤣」,都幾抵飲。味道方面正正常常,偏重奶味,值得一嗌 。
埋單$152(無加一)