2021-09-22
1946 浏览
💛💛💛為食龍💛💛💛真係好山旮旯,但又幾值得去☺️。主要係裝修好靚,好多恐龍,好多打卡位🦕。特濃芝士鰻魚 $43根據朋友既評語😂,好重芝士好正,芝士多得黎,鰻魚又好大片😍。辣味三文魚 $30唔辣,反而腐皮既甜味有少少蓋過左啲辣味同三文魚既鮮味。不過好在好多三文魚,好抵食😂。蔥吞拿魚拖羅蓉 $30我本身以為啲吞拿魚會打到爛咁,原來佢係上面有啲角切吞拿魚,下面先係吞拿魚蓉。同三文魚一樣有同樣嘅情況,就係魚味比較淡,腐皮嘅甜味蓋過咗魚嘅鮮味🥺。牛油蒜香赤蝦 $32好好食,一來牛油味好重,食落好香😍。兩來隻蝦好新鮮,好鮮甜同肉質爽,仲要好大隻👍🏻。醬油忌廉芝士飯團 $46好大舊飯團😍。飯團嘅外圍用醬油yam咗醬油再燒,外邊脆卜卜,裏面暖粒粒,流心芝士好食☺️。避風塘單骨雞翼 $69都幾抵食啵!單骨方便又快捷。啲避風塘炸蒜粒粒好食,雞翼都好入味。我諗我下次都會再叫👍🏻。明太子烏冬 $138我地一見到心諗,睇落咁乾既,原來啲明太子醬係晒個底到,一撈混個烏冬就好正😆。每條麵都可以掛到啲明太子,仲要好飽肚,兩個人share食岩岩好。埋單$462(包加一)
特濃芝士鰻魚 $43
辣味三文魚 $30
蔥吞拿魚拖羅蓉 $30
牛油蒜香赤蝦 $32
醬油忌廉芝士飯團 $46
避風塘單骨雞翼 $69
明太子烏冬 $138
埋單$462(包加一)