必試醬油蛋拌飯🥚·焦糖布丁🍮最近成日都係IG出現嘅米氣 @maiheihk 之前咁岩有時間就去左試 平日18:30到大約等左30分鐘 米🍚醬油蛋 $22珍珠米好味😋 配埋日本醬油蛋撈埋一齊就可以一啖接一啖咁食 海苔醬 $17呢個味道普通 不過唔算好好味 鹹鹹地似撈紫菜咁~主🧆蕃茄味噌豆腐漢堡🥬 $36雖然佢叫豆腐漢堡 不過我食唔到豆腐 全舊野好乾 似食緊乾芋頭mix唔同嘅蔬菜 主要靠個蕃茄汁 但個蕃茄汁又麻麻地 所以一般 月見博多地雞團子 $46佢個名同個樣都好勁 不過味道就中上 一般般啦~個雞肉好實冇肉汁 都係要靠個汁 不過今次個汁加隻蛋搭救 所以還可以~😜冷❄️八爪魚法律 $26 呢個唔錯~八爪魚唔會好韌!食落有芥末嘅味道 而且份量比想像中多🤣和風茄子 $17全場MVP 可能係性價比取勝?食落係照燒汁茄子🍆夠味夠香 茄子份量都多~溫🍢關東煮 $28除咗白蘿蔔夠份味多汁之外 其他都好一般🥹 同埋碗野唔夠熱甜 🍮焦糖布丁 $26焦糖似係現成焦糖漿 好黏好甜個種 布丁夠蛋香 滑都算ok! 成個其實有啲似焦糖燉蛋~ 上面舊cream 有少少多餘 +$8 味噌湯+漬物麻麻地 如果鍾意飲湯先叫
必試醬油蛋拌飯🥚·焦糖布丁🍮

米🍚
醬油蛋 $22
珍珠米好味😋 配埋日本醬油蛋撈埋一齊就可以一啖接一啖咁食
海苔醬 $17
呢個味道普通 不過唔算好好味 鹹鹹地似撈紫菜咁~

主🧆

甜 🍮
焦糖布丁 $26

+$8 味噌湯+漬物
麻麻地 如果鍾意飲湯先叫啦

Overall 就係好一般 打卡ok 食物normal 🥹 同埋佢環境靚但坐得好迫 + 成個場好嘈 時間又緊迫咁食