2023-11-07 44 浏览
上星期放學見到黃埔有一間串燒店🤓雖然成間舖頭唔係好大間😲但係裏面都滿座🤪 而且見到裏面啲食客叫到成枱野食 相信質素應該都唔錯 所以小編就同阿媽一齊去試吓🤩裏面有嘅串燒款式好多 小編就食咗韭菜、秋葵、翠玉瓜、燒牛舌心、聖子、花甲粉、玉子燒🥚🥚小編個人就強烈 建議大家試吓花甲粉同埋玉子燒 冇諗過一間小店嘅玉子燒竟然媲美日式餐廳🤣 蛋香濃郁 口感亦都幾棉密🤓 而花甲粉嘅份量亦都好多 花甲亦都冇乜沙😇另外每一款串燒都有好香嘅調味 😬 感覺真係唔錯👍🏻.川味香📍紅磡德民街29號德民大廈地下J1號舖.#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk

另外每一款串燒都有好香嘅調味 😬 感覺真係唔錯👍🏻
川味香